Biliard

Acum, plinele si goalele se numara la Viper Club! Vorbim de bilele de joc cele mai atragatoare din Iasi, unde doar daca nu vrei, nu devii expert în arta Biliardului! Pentru că Biliardul adevărat nu se învaţă în faţa monitorului unui calculator, ci cu tacul în mână, vazând, facând şi exersând.
Pentru cei pasionati, va amintim ca lovitura de gratie se da doar alaturi de prieteni buni si parteneri de joc pe masura, iar maiestria si precizia necesitate de acest joc, sunt sustinute de echipamentele pe care vi le punem la dispoziţie ce îndeplinesc standardele internaţionale ale competiţiilor dedicate acestui sport.
O reala provocare de petrecere a timpului atunci cand iesi cu prietenii in oras, avand in vedere ca Biliardul este un sport complex şi antrenant, care stimulează atenţia, gândirea analitică, rezistenţa psihică şi îndemânarea jucătorului.
Cele 22 mese de Biliard de care dispunem , de calitate recunoscuta international, te vor imbia la joc, indiferent daca esti sau nu pasionat, la Viper Club poti sa experimentezi si sa-ti exersezi cele mai noi miscari si lovituri!
Vino! Provoaca-ti prietenii! Convinge-te!