Viper Club

În 2001 se conturează ideea creării primului club complex de jocuri din Iaşi incluzând bowling, biliard, snooker, darts şi multe altele.
Ideea se construieşte, practic, de la zero, pornind de la săpături, studii de fezabilitate, betoane şi arhitecţi, până la echipamente aduse din Los Angeles USA pentru dotare şi achiziţionarea de plasme şi LCD-uri.
Zis şi făcut. În martie 2001 are loc deschiderea Clubului Viper şi timp de 5 ani Viper Club se menţine în top găzduind etape ale Campionatului Naţional de Biliard, concursuri locale de bowling (ex. FestudIs, Iaşi – Bucureşti), organizând cele mai tari petreceri (ex. Fashion Week Party) la care au avut invitaţi cei mai buni DJ ( ex. DJ Azzido Da Bass, DJ Rhadoo, DJ Raoul, DJ Claus, DJ Internullo) şi, mai ales, oferind servicii de foarte bună calitate.
„Club Viper – the hard balls club” constituie noul concept al clubului ce pune în valoare atât specificul clubului, club cu o complexitate de jocuri ce au in comun bile tari, cât şi profilul clienţilor: consumatori cu un bun simţ al umorului, care doresc să îşi impună un anumit statut în societate, care iubesc competiţia şi ştiu, în acelaşi timp, să se distreze „la o bilă” împreună cu prietenii.
Mesajul transmis este simplu şi precis: Clubul Viper te ajută să-ţi petreci timpul liber într-un mod cât mai activ, beneficiind de o complexitate de jocuri ce nu mai poate fi găsită în alt loc în oraş.