Bowling

Femei sau bărbaţi, tineri sau mai în vârstă cu totii trebuie sa aflati ca, la Viper Club, Bowling-ul este la el acasă! Atât pentru începători, cât şi pentru profesionişti, pentru cei pusi pe distractie, cat si pentru curiosi, va anuntam ca popicele se cer doborate!
O data intrat in familia de Bowling Viper, faci parte din ea. Este modul inedit de a petrece cateva ore de neuitat alaturi de gasca ta de prieteni si alternativa perfecta de a face altceva decat o banala iesire la o bere cand uiti sa te mai misti si totul devine monoton.
Considerat unul dintre cele mai vechi jocuri din lume, Bowling-ul este o alegere excelentă pentru a te distra alături de prieteni, colegi sau familie. Fie ca bilele de joc va sunt total necunoscute, iar pistele par a fi doar niste trasee de neelucidat, fie ca sunteti asi in a dobora toate popicele si toata lumea recunoaste acest lucru, Bowling-ul este, în primul rând, un sport al fair-play-ului, dominat de o atmosferă frumoasă şi spectaculoasă, iar o seara petrecuta in clubul nostru se poate transforma intr-o amintire povestit peste ani.
Viper Club dispune de 6 piste de bowling, amenajate cu aparatură de ultimă generaţie. Un personal specializat, capabil în a oferi informaţii despre bowling începătorilor, dar şi cunoscătorilor, iar echipamentul de joc si intregul ansamblu este unul la standarde inalte de calitate si prielnic unor partide de joc profesionist.
Totul incepe ca o provocare, insa dupa primele bile lansate pe pista de bowling, seara capata un aer magic si incarcat de rasete si voie buna. Cu siguranţă veţi rămâne surprinşi de programul de functionare. Fascinatia jocului nu se închide la 10 seara, când distracţia voastră ar fi în toi, ci vă găzduieşte până în zorii zilei.
Deci…STRIKE IT!